Palvelut

Tarjoamme laadukasta ja osaavaa konetyöpalvelua Pohjois-Savossa. Tutustu kattavaan palveluvalikoimaamme ja ota yhteyttä.

Vesille vesijettivuokraus

Vesijetti

Vuokrataan tehokas kahden istuttava Sea-Doo GTI 170 vesijetti, vuosimallia 2022.

Varusteita:
– Vesilelujen vetoon erillinen vetopylväs
– Pidemmille reissuille karttaplotteri
– Mela
– Lepuuttajat laituriin rantautumiseen
– Sammutin

Mukaan tai toimitettuna

Jos sinulta löytyy vetokoukullinen auto, niin tule ja nappaa vesijetti trailereineen mukaasi. Mikäli sinulla ei ole vetokoukkua, niin hoidamme puolestasi jetin haluamaasi paikkaan (edellyttää että jetin voi laskea järveen trailerilla).

Hinnasto

1h 80€
2h 120€
6h 250€
8h 300€

Viikonloppu (la-su) 490€
Viikonloppu (pe-su) 690€

Teiden ja pihojen kunnossapitotyöt:

Lumityöt

Konepalvelu Jäntti tarjoaa kattavasti erilaisia konetyönä tehtäviä teiden ja pihojen kunnossapitotöitä Pohjois-Savon alueella. Talvisin teemme luotettavasti ja nopeasti mittavatkin lumityöt kattavalla kalustollamme, johon kuuluu mm. teiden ja suurempien alueiden auraukseen soveltuvat alueaura, nivelaura ja lumilinko. Ahtaiden paikkojen ja pienten pihojen lumityöt hoituvat näppärästi mönkijätyönä.

FMG-raspin avulla poistamme tehokkaasti teihin syntyneet polanteet ja ennaltaehkäisemme niiden syntyä.

 

Teiden ja muiden alueiden harjaukset

Kauhaharjakoneemme ansiosta puhdistamme esimerkiksi erilaiset teollisuusalueet ja muut työmaat. Kauhaharjakoneen avulla siistimme pois suuremmatkin kivet ja esimerkiksi laudan kappaleet. Hoidamme myös keväiset teidenharjaukset tehokkaasti ja huolellisesti. Harjakoneen kastelujärjestelmän ansiosta tiet eivät pölyä harjauksenkaan aikana.

 

Teiden lanaukset

Teiden auraamisen lisäksi huolehdimme myös pienten ja isojen teiden lanaamisesta. FMG- raspin avulla tasoittamme ja karhennamme teiden pinnat tarvittaessa myös kesäisin.

Lanaamalla tiet esimerkiksi keväisin niiden ollessa vielä kosteat voidaan tasoittaa kuoppaiset tiet ja edesauttaa niiden kuivumista. Tehokkaalla teiden kunnossapidolla parannetaan teiden kuntoa ja parannetaan liikenneturvallisuutta kaikkina vuodenaikoina.

 

Tienvarsien sekä peltojen niitot ja vesakoiden murskaukset

Tarjoamme myös tienvarsien niittopalveluita ja vesakoiden murskauspalveluita Pohjois-Savon alueella. Niittämällä tienvarret pidämme liikenneympäristön ja tienvarret siisteinä ja edistämme ojien toimivuutta. Niittojen avulla liikenteen näkemäalueet pysyvät kunnossa, eikä heinikko taitu ajoradalle.

Palveluihimme kuuluu myös pelto- ja metsäteiden sekä peltojen pientareiden vesakoiden siistiminen vesakkomurskaimen avulla. Teemme sekä suoraniitot pelloille että pellonreunojen siistimiset. Pellonreunat on hyvä niittää, jotta reunukset eivät varjostaisi peltoja tai pitäisi niitä kosteina. Reunojen siistiminen helpottaa myös työntekoa pelloilla ja kohentaa peltojen yleisilmettä.

Traktoriapupalvelut maatalouksille:

Maansiirtotyöt ja etukuormaintyöt

Palvelemme myös erilaisten maa-ainesten siirtotöissä. Etukuormaimella nostamme ja siirrämme monenlaiset maamassat turvallisesti ja nopeasti. Etukuormaaja soveltuu myös esimerkiksi appeen lastaamiseen. Trukkipiikin ansiosta teemme tehokkaasti myös kuormalavojen nosto- ja siirtotyöt. liikenneturvallisuutta kaikkina vuodenaikoina.

Likakaivojen tyhjennykset:

Tarjoamme erilaisten likakaivojen puhdistusta. Traktorin ja imupainevaunun avulla tyhjennämme ketterästi haastavienkin kohteiden likakaivot. Huolehdimme aina myös ympäristömääräysten mukaisesta jätteiden hävittämisestä.

Koneiden kuljetukset 18t:

Palveluihimme kuuluu myös koneiden kuljetukset Pohjois-Savon alueella. Huolehdimme työkoneiden ja erilaisten maatalouskoneiden turvallisesta kuljettamisesta. Kuljetuksissamme lastin enimmäispaino on 18 t.

Jäädytystyöt:

Teemme luotettavasti ja turvallisesti myös jäiden vahvistukset esimerkiksi luistinratoja, jääteitä ja moottorikelkkareittejä varten Pohjois-Savossa. Käytössämme on polttomoottorikäyttöinen jäädytyspumppu

Kuljettajapalvelut:

Tarjoamme myös ammattitaitoista kuljettajapalvelua niin maatalouskoneille kuin yhdistelmäajoneuvoillekin.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Vaihtolavapalvelut:

Meiltä voit tilata vaihtolavat moniin tarkoituksiin, kuten taloyhtiön talkoisiin risuille ja haravointijätteille sekä erilaisille purkutyömaille. Mikäli kohteesta tulee useita jätelajeja, kannattaa lajittelu hoitaa jo tässä vaiheessa ja tilata useampi lava. Toimitamme lavat joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan, sovittuna ajankohtana ja huolehdimme lavan poisviennistä sekä tarvittaessa myös välityhjennyksestä.

Mönkijätyöt:

Konetyöpalveluihimme kuuluvat myös erilaiset mönkijätyöt. Mönkijällä hoidamme joustavasti pienimuotoisemmat työt lumen aurauksesta, tavaran kuljetukseen ja erilaisiin pihan huoltotöihin sekä metsätöihin.

Vuokrapalvelut:

Tarvitsetko traileria tai kevytperävaunua vuokralle Pohjois-Savon alueella? Vuokraamme luotettavasti erilaiset trailerit ja perävaunut. Vuokravaunujamme ovat 3000t Hulco -traileri sekä kaksi kevytperävaunua, kuomulla ja ilman.

Aikaa vievät työt hoituvat Konepalvelu Jäntillä laadukkaiden koneiden ja rautaisten ammattilaisten toimesta
nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti!

Millaista konepalvelua sinä tarvitset?